Găini De Vânat Cornish Glazurate Cu Pansament Cu Fistic De Caise

Găini De Vânat Cornish Glazurate Cu Pansament Cu Fistic De Caise
Găinile de vânat Cornish glazurate cu pansament cu fistic de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 831 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet balsamic, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Fistic Crusted Cornish Vânat Găini, Găini de vânat Cornish cu sos de caise, și Găini De Vânat Din Cornish Glazurate Cu Rodie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Saramura găinilor înainte de prăjire le îmbunătățește aroma: dizolvați 2 căni de sare kosher într-o găleată curată umplută cu 5 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Adăugați găinile pregătite și înmuiați timp de 2 ore. Clătiți bine; se usucă.
3
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc superioară și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se sotează ceapa până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă caisele, apoi se întinde amestecul pe o foaie de biscuiți cu buze mari (aproximativ 18 pe 12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Puneți găinile peste amestec.
7
Amestecați dulceața și oțetul și periați toate, cu excepția câtorva linguri peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
GemGem
8
Coaceți găinile, perindând de 2 sau 3 ori cu amestecul de gem rămas și sucurile de tigaie acumulate, până când găinile se rumenesc și sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute. Întoarceți căldura de la coacere la fierbere, apoi gătiți până când găinile sunt maronii pete, urmărind cu atenție pentru a nu arde, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați găinile într-un platou mare cu clești, apoi tăiați-le în jumătate la stern pentru a crea porții individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Întoarceți pansamentul de caise la cuptor și fierbeți pentru a evapora o parte din excesul de lichid, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă fisticul și pătrunjelul. Lingură într-o movilă lângă găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista