Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin

Găinile de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,76 USD pe porție. O porție conține 1281 calorii, 99G de proteine, și 90g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână găini de vânat din cornish, crenguțe de rozmarin, crenguțe suplimentare de rozmarin și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Usturoi Și Rozmarin Cornish Vânat Găini, Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă, și Găini de vânat Cornish cu salvie și usturoi.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F. găinile pat 450 uscat cu prosoape de hârtie. Condimentați ușor cavitățile cu sare și piper.
Așezați 1 pană de lămâie și 1 crenguță de rozmarin în cavitatea fiecărei găini. Frecați găinile cu 1 lingură de ulei. Condimentați ușor în afara găinilor cu sare și piper. Aranjați într-o tigaie mare și grea. Împrăștiați usturoiul în jurul găinilor.
Găini prăjite 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Se toarnă vin, bulion și restul de 2 linguri de ulei peste găini. Continuați prăjirea până când găinile sunt maronii aurii și sucurile curg limpede când coapsa este străpunsă în partea cea mai groasă, ungând la fiecare 10 minute cu sucuri de tigaie, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Transferați găinile pe platou, turnând orice sucuri din cavitate în tigaie. Găini de cort cu folie pentru a se încălzi.
Transferați sucurile de tigaie și usturoiul într-o cratiță medie grea. Se fierbe până se reduce la consistența sosului, aproximativ 6 minute.
Tăiați găinile pe jumătate pe lungime. Aranjați pe farfurii. Sos de lingură și usturoi în jurul găinilor.
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de rozmarin și serviți.