Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin

Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin
Găinile de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,76 USD pe porție. O porție conține 1281 calorii, 99G de proteine, și 90g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână găini de vânat din cornish, crenguțe de rozmarin, crenguțe suplimentare de rozmarin și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Usturoi Și Rozmarin Cornish Vânat Găini, Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă, și Găini de vânat Cornish cu salvie și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F. găinile pat 450 uscat cu prosoape de hârtie. Condimentați ușor cavitățile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 1 pană de lămâie și 1 crenguță de rozmarin în cavitatea fiecărei găini. Frecați găinile cu 1 lingură de ulei. Condimentați ușor în afara găinilor cu sare și piper. Aranjați într-o tigaie mare și grea. Împrăștiați usturoiul în jurul găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De LămâiePană De Lămâie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Găini prăjite 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se toarnă vin, bulion și restul de 2 linguri de ulei peste găini. Continuați prăjirea până când găinile sunt maronii aurii și sucurile curg limpede când coapsa este străpunsă în partea cea mai groasă, ungând la fiecare 10 minute cu sucuri de tigaie, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați găinile pe platou, turnând orice sucuri din cavitate în tigaie. Găini de cort cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Transferați sucurile de tigaie și usturoiul într-o cratiță medie grea. Se fierbe până se reduce la consistența sosului, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați găinile pe jumătate pe lungime. Aranjați pe farfurii. Sos de lingură și usturoi în jurul găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de rozmarin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista