Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă

Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă
Găinile de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 110g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1512 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână prosciutto di parma, usturoi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Usturoi Și Rozmarin Cornish Vânat Găini, Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin, și Găini de vânat Cornish cu parfum de trufe cu Prosciutto și ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Stropiți un vas de copt dreptunghiular cu 1 linguriță de ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți fiecare dintre găini, față și spate, cu câte 1 linguriță de ulei de măsline fiecare. Se condimentează cu sare și piper și se freacă peste tot cu rozmarinul și usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați pieptul în sus într-un singur strat în vasul de copt și drapați prosciutto peste vârful găinilor. Prajiti pana cand prosciutto este crocant si sanii Inregistreaza 155 de grade F in punctul cel mai adanc Pe un termometru de citire instant, 18-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți poussins - urile din tigaie și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați fasolea în tigaie și amestecați pentru a acoperi sucurile. Se condimentează cu sare și piper și se întoarce la cuptor până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți imediat fasolea și găinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista