Găini de vânat Cornish crocante cu glazură condimentată cu miere de afine

Găini de vânat Cornish crocante cu glazură condimentată cu miere de afine
Crisp Cornish găini joc cu condimentat afine-miere glazura este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 685 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, găini cornish, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat Rock Cornish cu glazură de lavandă-miere, Găini de vânat Cornish cu glazură de miere-muștar-usturoi-coriandru, și Găini De Vânat Cornish Cu Glazură De Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti găinile, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini.
3
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
4
Combinați cimbru, sare, piper negru și 2 căței de usturoi tocați. Frecați suprafața găinilor cu amestec de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
CimbruCimbru
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Pentru a pregăti glazura, încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
7
Adăugați afine, suc, miere, scorțișoară și ardei roșu; aduceți la foc mic. Gatiti timp de 5 minute sau pana cand este usor siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Ardei RoșuArdei Roșu
ScorțișoarăScorțișoară
MiereMiere
SucSuc
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați găinile, pieptul în jos; gatiti 3 minute.
10
Așezați găinile, cu pieptul în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
11
Periați găinile cu jumătate de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 165, perindând ocazional cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
13
Notă de vin: atât păsările de vânat, cât și sosul de afine sunt parteneri grozavi pentru pinot noir. Deoarece pinot noir are un caracter pământesc, dulce, evidențiază perfect dulceața cărnoasă a unei păsări prăjite. În același timp, aciditatea bună a lui pinot noir este doar Biletul ca o completare a merisoarelor. Încercați La Crema Pinot Noir 2004 din Russian River Valley, California (29 USD). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
AfineAfine
VinVin
Crema MexicanăCrema Mexicană
Carne De VânatCarne De Vânat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista