Găini Cornish prăjite și anghinare din Ierusalim în sos de roșii-măsline

Găini Cornish prăjite și anghinare din Ierusalim în sos de roșii-măsline
Găini Cornish prăjite și anghinare din Ierusalim în sos de roșii-măsline este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 852 calorii, 63G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână roșii, măsline, anghinare din Ierusalim și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Găini Cornish prăjite cu unt de măsline negru, Găini Cornish prăjite cu condimente cu sos de castraveți-iaurt, și Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de merișor-port.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile sub apă rece; se usuca. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Presărați jumătăți de găină cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați anghinare și șobolani într-un castron mare. Aruncați cu ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați amestecul de șalotă pe raftul unei tigaie pentru broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 475 timp de 10 minute, amestecând o dată. Aranjați jumătățile de găină, pielea în sus, peste amestecul de șalot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți la 475 timp de 25 de minute sau până când sucurile de găină se limpezesc. Aruncați pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați jumătățile de găină pe un platou de servire; acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Adăugați roșiile și măslinele în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
10
Coaceți la 475 timp de 10 minute sau până când roșiile se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați amestecul de roșii în platoul de servire; stropiți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista