Găini Cornish prăjite și anghinare din Ierusalim în sos de roșii-măsline

Găini Cornish prăjite și anghinare din Ierusalim în sos de roșii-măsline este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 852 calorii, 63G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână roșii, măsline, anghinare din Ierusalim și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Găini Cornish prăjite cu unt de măsline negru, Găini Cornish prăjite cu condimente cu sos de castraveți-iaurt, și Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de merișor-port.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile sub apă rece; se usuca. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
Presărați jumătăți de găină cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați anghinare și șobolani într-un castron mare. Aruncați cu ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați amestecul de șalotă pe raftul unei tigaie pentru broiler.
Coaceți la 475 timp de 10 minute, amestecând o dată. Aranjați jumătățile de găină, pielea în sus, peste amestecul de șalot.
Coaceți la 475 timp de 25 de minute sau până când sucurile de găină se limpezesc. Aruncați pielea.
Așezați jumătățile de găină pe un platou de servire; acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Adăugați roșiile și măslinele în amestecul de ceapă.
Coaceți la 475 timp de 10 minute sau până când roșiile se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați amestecul de roșii în platoul de servire; stropiți cu oțet.