Găini Cornish prăjite cu glazură de cireș-Port
Găinile Cornish prăjite cu glazură de cireș-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 852 calorii, 59G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,39 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, port, găini cornish și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Găini Cornish Cu Sos De Cireșe De Port, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de afine-port, și Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați o grătar pe o foaie de copt; suport pentru haine cu spray de gătit.
Combinați conservele, portul, ghimbirul, oțetul și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 9 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usucă.
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Lucrând cu 1 găină la un moment dat, legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub găină.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Setați pe grătar pe foaia de copt.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Periați găinile cu amestec de cireșe; coaceți 40 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 165, perindând cu amestec de cireșe la fiecare 10 minute.
Îndepărtați sfoara; împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.