Găini Cornish prăjite cu glazură de cireș-Port

Găini Cornish prăjite cu glazură de cireș-Port
Găinile Cornish prăjite cu glazură de cireș-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 852 calorii, 59G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,39 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, port, găini cornish și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Găini Cornish Cu Sos De Cireșe De Port, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de afine-port, și Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o grătar pe o foaie de copt; suport pentru haine cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
3
Combinați conservele, portul, ghimbirul, oțetul și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 9 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
OțetOțet
GhimbirGhimbir
PortPort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Lucrând cu 1 găină la un moment dat, legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub găină.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Setați pe grătar pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Periați găinile cu amestec de cireșe; coaceți 40 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 165, perindând cu amestec de cireșe la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Îndepărtați sfoara; împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista