Găini Cornish marinate Achiote umplute cu Chorizo și verdeață de muștar
Achiote marinat Cornish găini umplute cu Chorizo și muștar verde este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 120g de grăsime, și un total de 1562 calorii. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 13 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți chorizo, chimen, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Găini Cornish prăjite cu umplutură de pâine de porumb Chorizo, Rotisor Marinat Cornish Găini, și Pui De Vânat Cornish Marinat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați într-un robot de bucătărie pasta achiote, uleiul de măsline, chimenul, coriandrul, oregano și 1 lingură de usturoi. Asigurați-vă că curățați toate aceste ingrediente până când devine o pastă. Frecați marinada în interiorul cavităților de găină Cornish, sub piele, precum și în exterior. Lăsați găinile să se marineze peste noapte, la frigider.
A doua zi, încălziți o tigaie mare.
Adăugați chorizo și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și restul de 4 linguri de usturoi și gătiți încă 2 minute.
Adăugați verdeața de muștar și degresați cu bulionul de pui. Gatiti pana cand verdeturile s-au ofilit, aproximativ 2 minute, apoi adaugati cartoful, maslinele verzi si condimentati, dupa gust, cu sare si piper. Odată ce umplutura sa răcit, distribuiți-o în mod egal în găini și puneți-le pe o foaie cu un suport.
Se introduce la cuptor timp de 1 oră.