Găini Cornish glazurate cu smochine și balsamice

Găini Cornish glazurate cu smochine și balsamice
Fig-și-Balsamic-glazurate găini Cornish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 719 calorii, 50g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de vin, vin, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Găini Cornish Glazurate, Găini Cornish Glazurate, și Găini Cornish Glazurate Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți la foc mic 8-10 minute sau până se îngroașă ușor. Rezervați jumătate din amestecul de smochine; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Lăsați amestecul de smochine rămas să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Clătiți găinile cu apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Așezați găinile, cu pieptul în jos, pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Găinile tăiate prin coloana vertebrală folosind foarfece de bucătărie pentru a face 2 jumătăți.
7
Așezați găinile pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu sau într-o tigaie de prăjire superficială și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Periați găinile generos cu amestec de smochine la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Coaceți găinile 45 de minute sau până când carnea de picior nu mai este roz, bătând cu amestec de smochine la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
12
Se pune amestecul de smochine răcit rezervat într-o cratiță mică; se amestecă vinul roșu și se gătește la foc mic, amestecând des, 2 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Serviți găinile cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
14
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți până la 8 ore.
15
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a continua cu pașii 4 și
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista