Găini Cornish Glazurate Cu Ghimbir Portocaliu

Găinile Cornish glazurate cu ghimbir portocaliu sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 743 calorii, 59G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de sare, apă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găini Cornish glazurate cu ghimbir-portocaliu, Găini Cornish Cu Glazură Portocalie, și Găini Cornish Cu Glazură Portocalie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Se adaugă la amestecul de suc în tigaie, amestecând cu un tel. Gatiti 2 minute sau pana devine gros si lucios, amestecand continuu.
Așezați jumătățile de găină, cu părțile cărnoase în sus, pe o tigaie de jeleu căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; presărați jumătățile de găină cu sare și ghimbir măcinat. Se amestecă uniform amestecul de suc peste jumătățile de găină.
Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 475 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 180.