Găini Cornish cu unt de ierburi

Găinile Cornish cu unt de plante este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 1063 calorii, 77g de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Ierburi, Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Ierburi, și Găini Cornish Prăjite Umplute Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți păsările și uscați-le.
Presărați cavitatea fiecărei păsări cu sare și piper.
Procesați la o pastă untul, pătrunjelul, arpagicul, rozmarinul, cimbru și salvie proaspătă într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Separați cu grijă pielea de pieptul fiecărei păsări.
Întindeți aproximativ 2 linguri de unt de plante între pielea și sânul fiecărei păsări. Neteziți pielea în loc și strângeți.
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Frecați uleiul peste păsări și presărați sare și piper. În cele din urmă, frecați Salvia uscată uniform peste fiecare pasăre și puneți-o într-o tigaie.
Prăjiți timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 177°.continuați să prăjiți până când sucurile se limpezesc atunci când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă, încă aproximativ 40 de minute. Ungeți frecvent cu sucurile de tigaie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;