Găini Cornish Cu Umplutură Savuroasă-Dulce

Găini Cornish Cu Umplutură Savuroasă-Dulce
Găinile Cornish cu umplutură savuroasă-dulce este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1532 calorii, 119g de proteine, și 98G de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate, Găini Cornish cu umplutură de migdale, și Găini Cornish Cu Umplutură De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți găinile cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Combinați 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Presărați cavitățile și exteriorul găinilor uniform cu amestec de sare. Puneți găinile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Cojiți mărul și tăiați-l în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Combinați mărul, rămânând 1/2 linguriță. sare, rămânând 1/4 linguriță. ardei, dovlecei și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Umpleți cavitățile de găină cu amestec de mere; puneți un amestec suplimentar într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Așezați găinile deasupra amestecului de mere; acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți la 350 timp de 45 de minute; îndepărtați folia și coaceți încă 45 de minute sau până când sucurile de carne se limpezesc și un termometru citit instantaneu introdus în registrele coapsei 180 și temperatura internă în centrul registrelor de umplutură 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate52
Revista