Găinile Cornish cu umplutură de mere-stafide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 817 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, jeleu de mere, găini de vânat din cornish și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găini Cornish Cu Umplutură De Orez, Găini Cornish cu umplutură de afine, și Găini Cornish cu umplutură de orez.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. în tigaie de 10 inci, topiți 3 linguri de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați ceapa și mărul; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă ingredientele de umplutură rămase. În tigaie 15x10x1-inch unsoare, răspândirea umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Împărțiți fiecare găină de joc în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vânat
4
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Așezați jumătățile de găină, cu pielea în sus, peste umplutură. Într-o cratiță de 1 litru, topiți jeleul cu 2 linguri de unt la foc mic; periați peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Unt
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când găinile sunt fragede cu furculița și până când sucul găinilor este limpede atunci când bucățile cele mai groase sunt tăiate până la os (cel puțin 165 buc.f).