Găini Cornish cu glazură dulce de usturoi vermut
Găinile Cornish cu glazură dulce de usturoi vermut este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 736 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Găini de vânat Cornish cu struguri în vermut, Găini de vânat Cornish cu glazură de miere-muștar-usturoi-coriandru, și Găini De Vânat Cornish Cu Glazură De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. găinile se usucă și se presară cu sare și piper. Prăjiți, tăiați părțile în jos, într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) până când este gătită, aproximativ 30 de minute.
În timp ce găinile se prăjesc, fierbeți vermut, usturoi, cimbru și 1/2 cană de apă, neacoperite, într-o cratiță grea de 2 litri până când usturoiul este moale, aproximativ 15 minute. Aruncați cimbru. Puneți usturoiul în sos cu o furculiță și fierbeți până se reduce la o glazură (aproximativ 3 linguri).
Ungeți glazura pe găini și prăjiți încă 5 minute.
Se toarnă 1/2 cană de apă rămasă în cratiță, învârtindu-se pentru a dizolva orice glazură rămasă și se rezervă.
Transferați găinile într-un vas de servit și lăsați să stea, acoperit ușor cu folie, 5 minute. Se întinde tigaia peste 2 arzătoare, apoi se adaugă lichidul rezervat din cratiță și se degajează tigaia fierbând la foc moderat, răzuind bucățile maro, până se reduce ușor. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și turnați peste găini.