Gât De Vânat Fiert Cu Vin

Gât De Vânat Fiert Cu Vin
Gâtul de vânat fiert cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $ 4.55 pe portie. O porție conține 270 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, sare și piper kosher, crenguță de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vin roșu fiert peste Risotto de dovleac, Venison cu sos de vin de afine, și Filet de vânat cu reducere de vin roșu de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o oră înainte de gătit, scoateți gâtul din frigider.
2
Se toarnă 2 cană de apă clocotită peste ciuperci într-un arc mic și se lasă să se înmoaie. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se usucă gâtul și se condimentează cu sare și piper. Într-un cuptor olandez sau o caserolă mare ignifugă, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu. Rumeniți gâtul pe toate părțile, inclusiv osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Transferați carnea pe o farfurie și aruncați orice grăsime din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați slănina sau pancetta și restul de 1 lingură de ulei în oală și gătiți la foc mic timp de 2 minute. Creșteți căldura, adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute, răzuind frecvent fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere și adăugați-le în oală, împreună cu usturoiul și ierburile. Strecurați lichidul de ciuperci printr-o sită fină, aruncând orice nisip sau grătar, iar lichidul în oală, cu bățul de scorțișoară și coaja de lămâie. Aduceți la fierbere, deglazând oala răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Așezați gâtul în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se toarnă orice suc de carne, se adaugă vinul și se fierbe. Acoperiți cu o bucată umedă de hârtie pergament și apoi capacul și fierbeți la cuptor timp de 3 până la 3,5 ore. Carnea trebuie să fie foarte fragedă și să se ridice ușor din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați gâtul pe un platou și acoperiți-l cu folie saran pentru a preveni uscarea. Aruncați ierburile, bățul de scorțișoară și coaja și lăsați sosul să se răcească ușor, apoi curățați-l cu un blender de imersie sau un robot de bucătărie. Aduceți sosul la fierbere, îndepărtați spuma și fierbeți tare timp de 10 până la 12 minute pentru a-l reduce la 4 căni. Se răcește carnea și sosul separat, apoi se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
A doua zi, îndepărtați orice grăsime din sos. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Așezați gâtul înapoi în oală cu sosul și puneți-l în cuptor. În funcție de care vă place să vă serviți carnea, fie serviți în oală, lăsându-vă oaspetele să ia carnea gâtului de pe os, fie dezosați înainte de a aduce gâtul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista