Gât De Vânat Fiert Cu Vin

Gât De Vânat Fiert Cu Vin
Gâtul de vânat fiert cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $ 4.55 pe portie. O porție conține 270 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, sare și piper kosher, crenguță de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vin roșu fiert peste Risotto de dovleac, Venison cu sos de vin de afine, și Filet de vânat cu reducere de vin roșu de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o oră înainte de gătit, scoateți gâtul din frigider.
2
Se toarnă 2 cană de apă clocotită peste ciuperci într-un arc mic și se lasă să se înmoaie. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se usucă gâtul și se condimentează cu sare și piper. Într-un cuptor olandez sau o caserolă mare ignifugă, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu. Rumeniți gâtul pe toate părțile, inclusiv osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Transferați carnea pe o farfurie și aruncați orice grăsime din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați slănina sau pancetta și restul de 1 lingură de ulei în oală și gătiți la foc mic timp de 2 minute. Creșteți căldura, adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute, răzuind frecvent fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere și adăugați-le în oală, împreună cu usturoiul și ierburile. Strecurați lichidul de ciuperci printr-o sită fină, aruncând orice nisip sau grătar, iar lichidul în oală, cu bățul de scorțișoară și coaja de lămâie. Aduceți la fierbere, deglazând oala răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Așezați gâtul în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se toarnă orice suc de carne, se adaugă vinul și se fierbe. Acoperiți cu o bucată umedă de hârtie pergament și apoi capacul și fierbeți la cuptor timp de 3 până la 3,5 ore. Carnea trebuie să fie foarte fragedă și să se ridice ușor din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați gâtul pe un platou și acoperiți-l cu folie saran pentru a preveni uscarea. Aruncați ierburile, bățul de scorțișoară și coaja și lăsați sosul să se răcească ușor, apoi curățați-l cu un blender de imersie sau un robot de bucătărie. Aduceți sosul la fierbere, îndepărtați spuma și fierbeți tare timp de 10 până la 12 minute pentru a-l reduce la 4 căni. Se răcește carnea și sosul separat, apoi se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
A doua zi, îndepărtați orice grăsime din sos. Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați gâtul înapoi în oală cu sosul și puneți-l în cuptor. În funcție de care vă place să vă serviți carnea, fie serviți în oală, lăsându-vă oaspetele să ia carnea gâtului de pe os, fie dezosați înainte de a aduce gâtul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista