Gâscă prăjită cu sos de ghimbir de mure

Gâscă prăjită cu sos de ghimbir de mure
Gâscă prăjită cu sos de mure Gingered ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1759 calorii, 74G de proteine, și 156g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 7,36 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână mere, sare de mare, stoc de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Gingered BlackBerry Și Prune Negre Shortcakes, Carne de porc prăjită cu sos de mure, și Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Spălați bine gâsca în interior și în exterior. Uscați bine cu prosoape de hârtie. Înțepați pielea cu o furculiță sau o frigăruie fină (acest lucru ajută la eliberarea grăsimii în timpul gătitului) și frecați generos peste tot cu sare de mare. Umpleți pasărea cu fructele tăiate. Puneți aripile sub ele, astfel încât să nu fie expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Adăugați apă de 1/2 inch în tigaia de prăjire și poziționați pieptul de gâscă în jos într-un suport de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Introduceți tigaia în cuptor timp de 45 de minute. Verificați pasărea în timp ce se prăjește pentru a vă asigura că apa nu se evaporă sau că grăsimea de gâscă va arde. După 45 de minute, scoateți gâsca din cuptor. Întoarceți-l cu pieptul în sus și înțepați din nou pielea. Îndepărtați cu grijă excesul de grăsime înclinând tigaia și folosind un baster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BasterBaster
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați încă 1/2 inch de apă în tigaie. Continuați să frigeți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Gâsca este gătită atunci când sucurile sale se limpezesc atunci când coapsa este străpunsă cu o frigăruie. Dacă sunt deloc sângeroase, prăjiți încă 15 minute și verificați din nou. Pentru a vă asigura că gâsca este gătită, introduceți un termometru în cea mai groasă parte a coapsei. Ar trebui să citească 170 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se toarnă excesul de grăsime lăsând aproximativ 2 linguri.
9
Adăugați scallions, ghimbir, mure, zahăr și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Se sotează timp de 5 până la 10 minute până când murele încep să se descompună și sucurile sunt eliberate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
11
Adăugați Zinfandel și reduceți la jumătate, apoi adăugați bulionul de pui și reduceți din nou la jumătate. Treceți sosul printr-o sită și aruncați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
ZinfandelZinfandel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Serviți cu gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista