Gâscă prăjită cu sos de ghimbir de mure
Gâscă prăjită cu sos de mure Gingered ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1759 calorii, 74G de proteine, și 156g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 7,36 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână mere, sare de mare, stoc de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Gingered BlackBerry Și Prune Negre Shortcakes, Carne de porc prăjită cu sos de mure, și Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Spălați bine gâsca în interior și în exterior. Uscați bine cu prosoape de hârtie. Înțepați pielea cu o furculiță sau o frigăruie fină (acest lucru ajută la eliberarea grăsimii în timpul gătitului) și frecați generos peste tot cu sare de mare. Umpleți pasărea cu fructele tăiate. Puneți aripile sub ele, astfel încât să nu fie expuse.
Adăugați apă de 1/2 inch în tigaia de prăjire și poziționați pieptul de gâscă în jos într-un suport de prăjire.
Introduceți tigaia în cuptor timp de 45 de minute. Verificați pasărea în timp ce se prăjește pentru a vă asigura că apa nu se evaporă sau că grăsimea de gâscă va arde. După 45 de minute, scoateți gâsca din cuptor. Întoarceți-l cu pieptul în sus și înțepați din nou pielea. Îndepărtați cu grijă excesul de grăsime înclinând tigaia și folosind un baster.
Adăugați încă 1/2 inch de apă în tigaie. Continuați să frigeți încă 2 ore.
Gâsca este gătită atunci când sucurile sale se limpezesc atunci când coapsa este străpunsă cu o frigăruie. Dacă sunt deloc sângeroase, prăjiți încă 15 minute și verificați din nou. Pentru a vă asigura că gâsca este gătită, introduceți un termometru în cea mai groasă parte a coapsei. Ar trebui să citească 170 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute.
Se toarnă excesul de grăsime lăsând aproximativ 2 linguri.
Adăugați scallions, ghimbir, mure, zahăr și sos de soia.
Se sotează timp de 5 până la 10 minute până când murele încep să se descompună și sucurile sunt eliberate.
Adăugați Zinfandel și reduceți la jumătate, apoi adăugați bulionul de pui și reduceți din nou la jumătate. Treceți sosul printr-o sită și aruncați pulpa.