Gâscă prăjită cu sos de coacăze

Gâscă prăjită cu sos de coacăze
Friptura de gâscă cu sos de coacăze este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 6,91 USD pe porție. O porție conține 1863 calorii, 82G de proteine, și 172g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gâscă îmbrăcată, sos de coacăze, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coacăzul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Coacăze Roșii ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr, Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, și Carne de porc prăjită cu sos de coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea liberă din cavitatea de gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; rezervați pentru alte utilizări. Tăiați aripile chiar sub cot, dacă doriți. Clătiți bine gâsca cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie. Folosind un ac de prindere sau o frigăruie ascuțită, înțepați pielea peste tot, în special în jurul sânului și coapselor inferioare, ținând acul aproape paralel cu gâsca pentru a evita străpungerea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Adăugați apă într-un vas înalt, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Coborâți ușor gâsca în apă clocotită, capătul gâtului în jos; fierbeți 1 până la 2 minute sau până când apar "pielea de găină".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scoateți gâscă, și repetați procedura, scufundarea capăt coada de gâscă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
5
Se scurge; se usucă gâsca cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie pentru pui. La frigider, neacoperit, 24 până la 48 de ore. (Cu cât uscați mai mult gâsca, cu atât pielea va fi mai crocantă după prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Combinați sare și piper. Frecați toată gâsca și cavitatea interioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
8
Puneți portocaliu și următoarele 3 ingrediente în interiorul cavității corpului de gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Gâscă întreagăGâscă întreagă
9
Așezați gâsca, cu pieptul în jos, pe un suport ușor uns într-o tigaie. Prăjiți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Scoateți gâsca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Scurgeți și aruncați grăsimea din tigaie. Întoarceți gâsca, cu pieptul în sus, la raft în tigaie; prăjiți 1 1/2 ore. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți încă 15 minute sau până când pielea este foarte crocantă și termometrul introdus în registrele coapsei 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Scoateți gâsca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Lăsați să stea 20 de minute înainte de sculptură.
14
Se servește cu sos de coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista