Gâscă prăjită cu sos de coacăze
Friptura de gâscă cu sos de coacăze este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 6,91 USD pe porție. O porție conține 1863 calorii, 82G de proteine, și 172g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gâscă îmbrăcată, sos de coacăze, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coacăzul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Coacăze Roșii ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr, Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, și Carne de porc prăjită cu sos de coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea liberă din cavitatea de gâscă.
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; rezervați pentru alte utilizări. Tăiați aripile chiar sub cot, dacă doriți. Clătiți bine gâsca cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie. Folosind un ac de prindere sau o frigăruie ascuțită, înțepați pielea peste tot, în special în jurul sânului și coapselor inferioare, ținând acul aproape paralel cu gâsca pentru a evita străpungerea cărnii.
Adăugați apă într-un vas înalt, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Coborâți ușor gâsca în apă clocotită, capătul gâtului în jos; fierbeți 1 până la 2 minute sau până când apar "pielea de găină".
Scoateți gâscă, și repetați procedura, scufundarea capăt coada de gâscă în jos.
Se scurge; se usucă gâsca cu prosoape de hârtie.
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie pentru pui. La frigider, neacoperit, 24 până la 48 de ore. (Cu cât uscați mai mult gâsca, cu atât pielea va fi mai crocantă după prăjire).
Combinați sare și piper. Frecați toată gâsca și cavitatea interioară.
Puneți portocaliu și următoarele 3 ingrediente în interiorul cavității corpului de gâscă.
Așezați gâsca, cu pieptul în jos, pe un suport ușor uns într-o tigaie. Prăjiți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Scoateți gâsca din cuptor.
Scurgeți și aruncați grăsimea din tigaie. Întoarceți gâsca, cu pieptul în sus, la raft în tigaie; prăjiți 1 1/2 ore. Creșteți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți încă 15 minute sau până când pielea este foarte crocantă și termometrul introdus în registrele coapsei 18
Scoateți gâsca din cuptor.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de sculptură.
Se servește cu sos de coacăze.