Gâscă prăjită cu glazură dulce

Gâscă prăjită cu glazură dulce
Gâscă prăjită cu glazură dulce ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 1723 calorii, 73G de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 6,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gâscă de Crăciun cu glazură portocalie, Prăjiți cartoful dulce cu glazură de susan, și Cartofi prăjiți de pui-n-dulci cu glazură Chipotle.

Instrucțiuni

1
Presărați gâscă și cavitatea interioară cu sare. Înțepați bine pielea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
(tub Mare)(tub Mare)
2
Așezați portocalele, ceapa și usturoiul în cavitate. Puneți aripile sub gâscă; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Gâscă întreagăGâscă întreagă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru citește 180 de euro. Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumeneste prea repede. Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Într-o cratiță mică, combinați marmelada, muștarul, sosul de soia, zahărul brun și piperul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste. În ultimele 15 minute de gătit, ungeți o parte din glazură peste gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Așezați gâsca pe un platou de servire; acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta. Chiar înainte de servire, periați cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista