Gâscă prăjită cu glazură dulce
Gâscă prăjită cu glazură dulce ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 1723 calorii, 73G de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 6,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gâscă de Crăciun cu glazură portocalie, Prăjiți cartoful dulce cu glazură de susan, și Cartofi prăjiți de pui-n-dulci cu glazură Chipotle.
Instrucțiuni
Presărați gâscă și cavitatea interioară cu sare. Înțepați bine pielea cu o furculiță.
Așezați portocalele, ceapa și usturoiul în cavitate. Puneți aripile sub gâscă; legați copanele împreună.
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru citește 180 de euro. Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumeneste prea repede. Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Într-o cratiță mică, combinați marmelada, muștarul, sosul de soia, zahărul brun și piperul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste. În ultimele 15 minute de gătit, ungeți o parte din glazură peste gâscă.
Așezați gâsca pe un platou de servire; acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta. Chiar înainte de servire, periați cu glazura rămasă.