Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate

Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate
Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 2803 calorii, 122G de proteine, și 239g de grăsime. Pentru $11.13 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prune uscate, ceapă, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Gâscă Prăjită Condimentată, Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr, și Quinoa Cu Fructe Uscate Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți smochinele, caisele și prunele cu apă într-o cratiță de 3 litri și fierbeți, acoperite, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Prune UscatePrune Uscate
ApăApă
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o sită. Rezervați 2 căni de fructe, apoi filetați restul pe 4 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
SitaSita
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Crăpați ienibaharul și boabele de piper folosind un mortar și pistil (sau întindeți condimentele pe un prosop de bucătărie și crăpați cu fundul unei tigaie grele), apoi amestecați în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
UntUnt
CondimenteCondimente
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Aruncați gâtul, măruntaiele și orice grăsime liberă din gâscă. Folosind clești, scoateți toate penele rămase. Înțepați pielea peste tot cu frigăruia rămasă (în special coapsele și sânul), ținând frigăruia aproape paralel cu pielea pentru a evita puncția cărnii. Îndoiți pielea gâtului sub corp și fixați-o cu frigarui. Condimentați bine gâsca cu sare în interior și în exterior. Pune ceapa si rezervat 2 cesti de fructe în cavitatea și cravată picioarele împreună vag cu sfoară. Frecați pielea peste tot cu unt condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
FructeFructe
Gâscă întreagăGâscă întreagă
CarneCarne
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1
Pune gâscă pe raft în tigaie și friptură în mijlocul cuptorului 30 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F și continuați să prăjiți, ungând gâsca și degresând și rezervând excesul de grăsime (pentru cartofii prăjiți) cu bulb baster la fiecare 30 de minute, încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BasterBaster
CuptorCuptor
2
Aranjați frigarui cu fructe pe raft în jurul gâștei (dacă raftul este prea mic pentru a se potrivi cu toate frigăruile, puneți-le în aripi). Continuați să frigeți gâsca, ungând și degresând și rezervând grăsime în același mod, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 170 cm.f și mai multe fructe din partea inferioară a cavității înțepate pe termometru înregistrează 160-165 cm. f, cu aproximativ 1 oră mai mult (sucurile vor fi ușor roz când coapsa este străpunsă; temperatura va crește la 175 cm. f ca gâscă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Aripi De PuiAripi De Pui
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
FrigaruiFrigarui
3
Scoateți fructele din frigarui și transferați-le într-un castron. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
4
Transferați gâsca cu 2 spatule mari pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Se toarnă grăsimea din tigaie. Se întinde tigaia peste 2 arzătoare, apoi se adaugă șalotă și se fierbe la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Adăugați Armagnac și deglazați tigaia fierbând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați demiglace și gem și fierbeți rapid, amestecând, până când gemul este încorporat și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă sosul printr-o sită dacă se dorește și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Aruncați ceapa din cavitatea de gâscă și adăugați fructe din cavitate în fructe în castron, apoi păstrați cald, acoperit. Tăiați gâsca, tăind pieptul în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FructeFructe
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți fructe și sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SosSos
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista