Gâscă cu umplutură de Prune de mere

Gâscă cu umplutură de Prune de mere
Gâsca cu umplutură de Prune de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 1985 calorii, 79G de proteine, și 158g de grăsime. Pentru $ 7.25 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți suc de mere, unt, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu, Gâscă prăjită cu umplutură de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură de mere.

Instrucțiuni

1
Se presară în interiorul gâscă cu sare. Înțepați bine pielea; deoparte. Într-o tigaie, sotati telina, ceapa si usturoiul in unt; se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Gâscă întreagăGâscă întreagă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați următoarele 10 ingrediente.
3
Adăugați pesmet până când umplutura are consistența dorită. Umpleți gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4
Așezați cu pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 3 până la 3-1 / 2 ore sau până când termometrul citește 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Gatiti si amestecati pana la bule; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Periați gâsca în ultimele 20 de minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
3
Îndepărtați toate umpluturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Revista