Gâscă cu umplutură de Prune de mere

Gâscă cu umplutură de Prune de mere
Gâsca cu umplutură de Prune de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 1985 calorii, 79G de proteine, și 158g de grăsime. Pentru $ 7.25 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți suc de mere, unt, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu, Gâscă prăjită cu umplutură de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură de mere.

Instrucțiuni

1
Se presară în interiorul gâscă cu sare. Înțepați bine pielea; deoparte. Într-o tigaie, sotati telina, ceapa si usturoiul in unt; se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați următoarele 10 ingrediente.
3
Adăugați pesmet până când umplutura are consistența dorită. Umpleți gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4
Așezați cu pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 3 până la 3-1 / 2 ore sau până când termometrul citește 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Gatiti si amestecati pana la bule; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Periați gâsca în ultimele 20 de minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
3
Îndepărtați toate umpluturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Revista