Gyro de somon cu gust de roșii-ardei roșu și tzatziki picant Herbed
Rețeta Gyro de somon cu gust de ardei roșu-roșu și tzatziki picant Herbed este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 468 calorii, 21g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,84 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, file de somon, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon glazurat dulce și picant, cu gust de piersică și piper, Giroscop de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână, și Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, ardeiul roșu, ceapa, oțetul, uleiul și sarea și piperul după gust într-un bol mediu. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți restul rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru Tzatziki picant cu ierburi: spargeți căței de usturoi, îndepărtați pielea și presărați cu sare. Lucrați usturoiul într-o pastă tăind și ungându-l în placa de tăiere cu lama cuțitului. Puneți într-un castron mediu împreună cu iaurtul, castravetele, feta dacă folosiți, scallion, serrano chile, pătrunjel, mentă și coajă de lămâie. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Nonpareils Argintii
Culese Crengute De Marar
Ghimbir întreg, Zdrobit
Tzatziki
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Combinați uleiul oregano, usturoiul, sarea și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul peste somon într-un vas de copt și se întoarce pentru a acoperi. Acoperiți și marinați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Scoateți somonul din marinată și condimentați cu sare și piper. Grătar, cu pielea în jos, până se rumenesc și crocant pe prima parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până la opac trei sferturi din drum (mediu-bine făcut), încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Îndepărtați pielea și aruncați-o. Folosind o furculiță, rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Puneți o parte din somonul sub formă de fulgi în frunzele de salată, acoperiți cu o parte din gust și stropiți cu tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Tzatziki
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.