Gyro de somon cu gust de roșii-ardei roșu și tzatziki picant Herbed

Gyro de somon cu gust de roșii-ardei roșu și tzatziki picant Herbed
Rețeta Gyro de somon cu gust de ardei roșu-roșu și tzatziki picant Herbed este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 468 calorii, 21g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,84 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, file de somon, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon glazurat dulce și picant, cu gust de piersică și piper, Giroscop de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână, și Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, ardeiul roșu, ceapa, oțetul, uleiul și sarea și piperul după gust într-un bol mediu. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți restul rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru Tzatziki picant cu ierburi: spargeți căței de usturoi, îndepărtați pielea și presărați cu sare. Lucrați usturoiul într-o pastă tăind și ungându-l în placa de tăiere cu lama cuțitului. Puneți într-un castron mediu împreună cu iaurtul, castravetele, feta dacă folosiți, scallion, serrano chile, pătrunjel, mentă și coajă de lămâie. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
TzatzikiTzatziki
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați uleiul oregano, usturoiul, sarea și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul peste somon într-un vas de copt și se întoarce pentru a acoperi. Acoperiți și marinați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Scoateți somonul din marinată și condimentați cu sare și piper. Grătar, cu pielea în jos, până se rumenesc și crocant pe prima parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până la opac trei sferturi din drum (mediu-bine făcut), încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Îndepărtați pielea și aruncați-o. Folosind o furculiță, rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Puneți o parte din somonul sub formă de fulgi în frunzele de salată, acoperiți cu o parte din gust și stropiți cu tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
TzatzikiTzatziki
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista