Gyoza

Gyoza
Gyozan este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de orez, ulei vegetal, ambalaje wonton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Gyoza, Gyoza, și Gyoza.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă în varză, ceapă, usturoi și morcov. Gatiti si amestecati pana cand varza este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Se amestecă carnea de porc măcinată și oul. Gatiti pana cand carnea de porc se rumeneste uniform si oul nu mai curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Preîncălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de varză și porc în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți ambalajele în jumătate peste umplutură și sigilați marginile cu degetele umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
În uleiul vegetal preîncălzit, gătiți gyoza aproximativ 1 minut pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
7
Puneți apa în tigaie și reduceți căldura. Acoperiți și lăsați gyoza să se aburească până când apa dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia și oțetul de orez. Folosiți amestecul ca sos de scufundare pentru ambalajele finite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista