Gyoza

Gyoza
Gyozan este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de orez, ulei vegetal, ambalaje wonton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Gyoza, Gyoza, și Gyoza.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă în varză, ceapă, usturoi și morcov. Gatiti si amestecati pana cand varza este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă carnea de porc măcinată și oul. Gatiti pana cand carnea de porc se rumeneste uniform si oul nu mai curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Preîncălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de varză și porc în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți ambalajele în jumătate peste umplutură și sigilați marginile cu degetele umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
6
În uleiul vegetal preîncălzit, gătiți gyoza aproximativ 1 minut pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
7
Puneți apa în tigaie și reduceți căldura. Acoperiți și lăsați gyoza să se aburească până când apa dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia și oțetul de orez. Folosiți amestecul ca sos de scufundare pentru ambalajele finite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista