Guy gătește cu copii: piept de pui cu mere de afine Mikaela

Guy gătește cu copii: piept de pui cu mere de afine Mikaela
Guy gătește cu copii: piept de pui de mere de afine Mikaela ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1224 calorii, 66g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,09 USD pe porție. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, miere, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Guy gătește cu copii: piept de pui cu mere de afine Mikaela, Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, și Guy gătește cu copii: pastele lui E. J. și Guy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie mare de sote la foc mediu, adăugați 2 linguri de unt și lăsați să se topească. Când untul este topit și clocotit, adăugați mărul tocat. Se amestecă sucul de lămâie și mierea cu o spatulă pentru a acoperi merele. Continuați să gătiți până când merele sunt aurii, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute. (Dacă merele se rumenesc prea mult, scoateți-le de pe foc și puneți-le deoparte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
3
Într-o altă tigaie mare de sote la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de unt și lăsați să se topească. În timp ce untul se topește, amestecați făina, 2 lingurițe de sare și piperul într-un castron mare. Dragați pieptul de pui în amestecul de făină până când este acoperit bine. Așezați cu grijă puiul dragat în tigaia încălzită și rumeniți pe fiecare parte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Scoateți pieptul de pui pe o foaie de copt sau pe o farfurie de încălzire sigură pentru cuptor și acoperiți cu folie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
În aceeași tigaie sote, adăugați bulionul de pui și sucurile de mere și afine pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
AfineAfine
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
7
Adăugați restul de 1 linguriță de sare în amestec, amestecând pentru a combina. Lăsați sosul să se reducă până când ajunge la o consistență frumoasă de sos maro gros, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Scoateți bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
9
Adăugați merele fierte în sosul îngroșat și amestecați restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați pieptul de pui gătit la mere și sos, pentru a reîncălzi scurt (aproximativ 1 minut). Se plac pieptul de pui, se acoperă cu merele și sosul și se presară cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui GătitPiept De Pui Gătit
Piept De PuiPiept De Pui
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
SosSos
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista