Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere
Guy Cooks With Kids: carnea de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1043 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți crenguțe de cimbru și pene de lămâie, usturoi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de mere și cidru, Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru, și Carne de porc umplută cu mere cu sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Sotati ceapa intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu-mare in unt timp de 1 pana la 2 minute, apoi adaugati merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați salvie, cimbru, usturoi, zahăr brun, sare, piper și suc de mere, apoi stoarceți jumătatea de lămâie în amestec. Gatiti si amestecati usor pana cand sucul de mere este redus si ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați spanacul în amestec, acoperiți tigaia și gătiți până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Nu vrei să gătești prea mult spanacul, doar ofilește-l. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Presărați carnea de porc cu sare și piper și, cu clești, așezați coapsa în untul fierbinte. Se rumenesc bine carnea de porc pe toate părțile, 7 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Acoperiți carnea de porc cu frunzele de salvie, cimbru (aveți grijă, deoarece cimbrul ar putea crăpa) și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Adăugați restul de 1 lingură de unt și puneți-l în cuptor. Gatiti carnea de porc 20-30 de minute, dar asigurati-va ca nu gatiti prea mult. Temperatura internă ar trebui să citească 160 de grade F pe un termometru pentru carne. (Dacă sunteți îngrijorat de gătit excesiv, întoarceți cuptorul pe cald în timp ce terminați restul vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu puțină folie și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți frunzele întregi din tigaia sotată.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Pentru sos: în tigaie ați rumenit carnea de porc, topiți untul la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Presărați făina în sucurile de tigaie fierbinți și bateți împreună pentru a face un roux. Continuați să bateți și gătiți rouxul până devine maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
13
Bateți cidrul de mere și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
14
Se toarnă bulion de pui și se fierbe amestecul până când sosul este gros, 5 până la 7 minute, în funcție de grosimea dorită. Strângeți jumătatea de lămâie în amestec. Gust pentru condimente (sare, piper, etc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Presărați frunzele de tarhon sfâșiate. Finalizați amestecând în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
16
Pentru a servi: împărțiți sosul de ceapă-măr între 4 farfurii. Feliați carnea de porc și împărțiți peste sosul de ceapă-măr. Acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
17
Garnisiți cu niște cimbru și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Se servește cu cous cous și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe