Gutui Pocate
Gutuile braconate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de gutui, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Încercați Gutui și prune uscate cu brioșă caramelizată, Prăjiți gutui pentru a vă introduce în Crăciun, și Tagine cu pui sau curcan și gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez și gătiți 2 minute.
Adăugați gutui; reduceți focul și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Scoateți gutuile din lichid cu o lingură cu fante. Se strecoară lichidul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Se toarnă lichid peste gutui.
Notă: refrigerați într-un recipient etanș până la două săptămâni.