Gust Proaspăt De Murături
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Gustul proaspăt de murături ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, oțet de orez nesezonat, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Gust Proaspăt De Murături, Gust Dulce De Murături, și Gust Dulce De Murături.
Instrucțiuni
Așezați castravetele într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron mediu; aruncați cu 1 linguriță de sare.
Lăsați să stea 10 minute, apoi strângeți bine pentru a îndepărta cât mai multă umiditate (nu clătiți).
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați semințe de muștar și gătiți, amestecând, până când încep să apară, aproximativ 1 minut.
Se amestecă ghimbirul și turmericul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați oțet și zahăr și gătiți până la sirop, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se amestecă în castraveți; se transferă într-un castron mic și se condimentează cu sare.
Faceți înainte: savurarea poate fi făcută cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.