Gust dulce și picant de murături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să savurați murături dulci și picante. Această rețetă servește 2 și costă 2,76 USD pe porție. O porție conține 571 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, ceapă, castraveți murați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 480 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gust Dulce De Murături, Gust Dulce De Murături, și Gust Dulce De Murături.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul verde preparat, castravetele și ceapa într-o oală mare, nereactivă (din oțel inoxidabil sau acoperită cu email). Se amestecă o cană de oțet de mere și se aduce la foc mic. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când legumele s-au fiert și lichidul se reduce cu aproximativ 1/3, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți legumele, aruncați lichidul și readuceți legumele în oală.
Adăugați oțetul rămas, zahărul și condimentele. Aduceți la foc mic și gătiți timp de cinci minute.
Umpleți borcanele, ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele. Procesați într-o cutie de apă clocotită timp de 10 minute (timpul de pornire când oala revine la fierbere).
Scoateți borcanele din oală și lăsați să se răcească pe un blat căptușit cu prosop.
Când borcanele sunt complet reci, scoateți inelele și testați sigiliile. Gustul este bun de mâncat imediat. Păstrați borcanele sigilate într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an.