Gust dulce și picant de murături

Gust dulce și picant de murături
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să savurați murături dulci și picante. Această rețetă servește 2 și costă 2,76 USD pe porție. O porție conține 571 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, ceapă, castraveți murați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 480 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gust Dulce De Murături, Gust Dulce De Murături, și Gust Dulce De Murături.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeiul verde preparat, castravetele și ceapa într-o oală mare, nereactivă (din oțel inoxidabil sau acoperită cu email). Se amestecă o cană de oțet de mere și se aduce la foc mic. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când legumele s-au fiert și lichidul se reduce cu aproximativ 1/3, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți legumele, aruncați lichidul și readuceți legumele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați oțetul rămas, zahărul și condimentele. Aduceți la foc mic și gătiți timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Umpleți borcanele, ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele. Procesați într-o cutie de apă clocotită timp de 10 minute (timpul de pornire când oala revine la fierbere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți borcanele din oală și lăsați să se răcească pe un blat căptușit cu prosop.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Când borcanele sunt complet reci, scoateți inelele și testați sigiliile. Gustul este bun de mâncat imediat. Păstrați borcanele sigilate într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista