Gust De Vinete
Gustul de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 149 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de sare și piper, șalotă, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tanti Ann vinete savura, Gust De Vinete De Rodie, și Vinete Piper Savura.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați vinetele și gătiți la foc moderat, amestecând des, până când vinetele sunt fragede și rumenite, aproximativ 4 minute.
Transferați vinetele într-un castron.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați usturoiul, șalota și țelina și gătiți la foc moderat, amestecând des, până când șalota se înmoaie, 4 minute. Se amestecă roșia și se gătește 30 de secunde.
Adăugați amestecul de roșii în vinete împreună cu măslinele, busuiocul, sucul de lămâie și semințele de fenicul. Se amestecă ușor. Condimentați gustul cu sare și piper și serviți.