Gust De Sfeclă De Aur
Gustul de sfeclă de aur ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 247 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, crengute de cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Clătite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr-uri și sortimente de sfeclă aurie, Golden Beet & Beet Greens Paste cu Ricottan și brânză Feta, și Supă de sfeclă de aur și sfeclă verde.
Instrucțiuni
Tăiați sfecla, lăsând rădăcini și tulpini de 1 inch.
Stropiți sfecla și șalotul uniform cu 2 linguri ulei și înfășurați individual în folie.
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până se înmoaie; rece. Tăiați tulpinile și rădăcinile și frecați pielea pentru a le îndepărta. Se toacă fin sfecla, șalotul și cimbrul și se așază într-un bol mediu. Se amestecă restul de 2 linguri ulei, sare și piper.