Gust De Roșii Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să gustați roșiile dulci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, mere Granny smith, condimente de murat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii, porumb dulce și ardei gras, Torturi dulci de porumb cu gust de roșii-Avocado, și Somon Cu Porumb Dulce, Roșii Și Gust De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, merele, ceapa, zahărul, oțetul și pachetul de condimente de murat într-o oală mare; aduceți la fierbere și gătiți împreună aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați amestecul de roșii în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 40 de minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.