Gust De Roșii Dulci

Gust De Roșii Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să gustați roșiile dulci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, mere Granny smith, condimente de murat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii, porumb dulce și ardei gras, Torturi dulci de porumb cu gust de roșii-Avocado, și Somon Cu Porumb Dulce, Roșii Și Gust De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, merele, ceapa, zahărul, oțetul și pachetul de condimente de murat într-o oală mare; aduceți la fierbere și gătiți împreună aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
OțetOțet
MărMăr
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați amestecul de roșii în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
3
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista