Gust de porumb și roșii prăjite la tigaie
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gustul de porumb și roșii prăjite la tigaie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, boabe de porumb, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Paillards de pui cu roșii, busuioc și gust de porumb prăjit, Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, și Balsamic De Porumb Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Adăugați șalotă și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați porumb; saut 5 minute sau până când porumbul este ușor rumenit.
Adăugați roșii; saut 2 minute.
Puneți amestecul de porumb într-un castron mediu; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă busuiocul, oțetul și sarea.