Gust De Porumb Picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gustul de porumb picant. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 672 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ketchup, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi cu gust de porumb picant și super brânză și SMAS de Scallion, Picant Cherry Savura, și Gust De Afine Picant.
Instrucțiuni
Echipament Special: 8 până la 10 frigarui din lemn (pentru cârnați la grătar)
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Ungeți porumbul cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați chimenul și sare și piper după gust. Grătar până la auriu și prăjit pe toate părțile, 5 până la 8 minute, întorcându-se după cum este necesar.
Combinați restul de 2 linguri de ulei, ardeii dulci piquante, ceapa, ardeii, pătrunjelul, jalapeno și zahărul într-un bol mare și condimentați cu sare și piper. Feliați sâmburii de porumb de pe știuleți și aruncați cu gust. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Se servește cu cârnați la grătar.
Înmuiați 8 până la 10 frigarui de lemn în apă timp de aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți un grătar la mediu și periați cu uleiul. Filetați cârnații pe frigarui, lăsând spațiu între fiecare bucată. Grătați până când este ușor crocant, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Amestecați ketchup-ul, muștarul și sosul fierbinte într-un bol.
Se servește cu cârnații pentru scufundare.