Gust de ceapă roșie cu castraveți și carbonizați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să savurați ceapa roșie cu castraveți și carbonizați. Această rețetă face 6 porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată de castraveți și ceapă carbonizată, Somon fiert la cuptor la Paige cu mărar, ceapă Vidaliană și gust de castraveți, și Gust De Porumb Carbonizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună castraveți și 3 lingurițe. sare; scurgeți amestecul de castraveți într-o strecurătoare 30 de minute.
Între timp, preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (mediu-mare).
Ungeți ceapa cu ulei de măsline și presărați cu 1 linguriță rămasă. sare. Ceapa la grătar 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este carbonizată și fragedă. Se răcește 10 minute.
Amestecați castraveții, ceapa, usturoiul și ingredientele rămase.
Lăsați să stea 30 de minute.