Gust De Ceapă La Grătar

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da ceapa la gratar savura un try. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 21 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ceapă, muștar gri Poupon dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă, Gust De Ceapă La Grătar, și Somon la grătar cu nectarină-gust de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Ungeți feliile de ceapă cu ulei. Grătar 4 până la 5 min. pe fiecare parte sau până la licitație. Tăiați gros; deoparte.
Amestecați muștarul, oțetul, pătrunjelul și zahărul într-un bol mediu până se amestecă bine. Se amestecă ceapa.
Serviți cald sau răcit cu carne la grătar.