Gustul de ardei curry necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Curry Soban Și Castravete Savura, și Carne de porc la grătar cu gust de piersici Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică uscată, prăjiți pudra de curry la foc moderat, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați uleiul de măsline și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3
Combinați toate ingredientele rămase într-un castron. Răzuiește uleiul de curry în gust și amestecă-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)