Gust De Ardei Dulce

Gust De Ardei Dulce
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Gustul de ardei dulce ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 78 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr brun ferm, ardei gras, ardei serrano chile și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Încercați Ardei Roșu Dulce Savurați / Răspândiți, Sigur.Jeleu de ardei dulce, și Gust De Ardei Dulce Tricolor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un recipient etanș. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
2
Se amestecă amestecul într-un aragaz lent de 3 litri ușor uns. Acoperiți și gătiți la 7 ore scăzute.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Serviți cald sau rece.
4
Sugestie de servire: folosiți acest gust versatil peste carnea prăjită, păsările de curte și peștele. Este, de asemenea, gustos pentru condimentarea sandvișurilor, hamburgerilor, mazărelor cu ochi negri sau aperitivelor cu brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Păsări De CurtePăsări De Curte
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista