Gunoi Poate Turcia

Gunoi Poate Turcia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gunoiul de curcan. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 12 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 454 calorii, 70g de proteine, și 18g de grăsime. 262 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Gunoi Quiche, Bastoane De Gunoi Granola, și Garvey 's Grill' s Garbage Salad.

Instrucțiuni

1
Așezați aproximativ 3 foi lungi de folie de aluminiu grele pe iarbă pentru a face un pătrat de aproximativ 3x3 picioare. Puneți miza de lemn în pământ în centrul foliei de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Umpleți capacul cutiei de gunoi cu o grămadă mare de cărbune și lumină.
3
Așezați întregul curcan (dezghețat desigur) pe miză, cu picioarele în jos. Întoarceți coșul de gunoi cu susul în jos și puneți-l peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
4
Așezați grămezi de cărbuni aprinși pe partea de sus și în jurul părților laterale ale cutiei.
5
Gatiti cel putin 1 1/2 ore sau continuati pana cand carbunii se sting. Nu ridicați cutia în timpul gătitului.
6
Periați cărbunele de pe cutie și ridicați-l cu atenție, deoarece o anumită căldură se poate grăbi când ridicați cutia. Temperatura internă a curcanului trebuie să fie de cel puțin 180 grade F (83 grade C) atunci când este luată în cea mai groasă parte a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Revista