Gumbo de pui și fructe de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 615 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gumbo de pui și fructe de mare, Nana ' s Chicken Seafood Gumbo, și Fructe De Mare Gumbo.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul și făina într-o oală grea sau cuptor olandez la foc mediu. Cu o lingură de lemn amestecați amestecul încet și constant. După aproximativ 5 minute amestecul va începe să se spumeze. Continuă să amesteci. Pe măsură ce Roux gătește, culoarea se va întuneca și făina va avea o aromă frumoasă de nuci. Ar trebui să dureze aproximativ 15 minute pentru a dezvolta pe deplin un roux frumos maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuptor Olandez
2
Când rouxul este gata, adăugați țelina, ceapa și ardeii (Trinitatea) și gătiți timp de aproximativ 10 până la 15 minute. Odată ce legumele s-au înmuiat, adăugați bourbonul și amestecați timp de 2 minute, adăugați bulion de pui puțin câte puțin pentru a vă asigura că rouxul se amestecă bine și este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Legume
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Ardei
țelină
Ceapă
3
Adăugați ingredientele rămase, roșiile tăiate cubulețe, puiul, okra, frunzele de dafin, sosul fierbinte și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Sos Fierbinte
Tomate
Pui întreg
Bame
4
Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți neacoperit timp de 1 1/2 ore, îndepărtând orice grăsime care se ridică la suprafață și amestecând ocazional. În ultimele 7 minute, adăugați creveții și gătiți până nu mai roz. În ultimul moment adăugați cilantrul proaspăt. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coriandru Proaspăt
Creveți
5
Îndepărtați frunzele de dafin și serviți cu orez și pâine plată crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pâine Plată
Orez
6
Tăiați aproximativ ardeii iute și jalepenos aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ardei Iute
Semințe
7
Se adaugă într-un robot de bucătărie, împreună cu roșiile, oțetul de mere, usturoiul, zahărul și sarea. Procesați până la consistența dorită. Dacă este prea uscat, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Tomate
Usturoi
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Se toarnă amestecul într-o cratiță mică și se fierbe timp de aproximativ 10 minute. În acest moment îl puteți strecura pentru un sos fierbinte sau îl puteți lăsa așa cum este pentru un sos fierbinte gros. Condimentează cu mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Într-o cratiță medie acoperită aduceți apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați orezul, acoperiți și coborâți focul. Gatiti 20 de minute pana cand apa este absorbita.