Gumbo de pui și cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 609 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,59 USD pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Un amestec de ardei gras, piper, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Gumbo De Pui Și Cârnați, Cel mai bun vreodată de pui și cârnați Gumbo, și Gumbo de pui și cârnați.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 lingură de sare și următoarele 3 ingredienteîntr-un castron mic; presărați peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu. Lucrând în loturi, căutațipui până se rumenesc, aproximativ 5 minutepe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați cârnați la oală; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 minutepe parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se transferă în farfurie cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Strecurați picăturile din oală printr-o sită cu ochiuri fine într-o ceașcă de măsurare rezistentă la căldură de 2 căni; rezervați 1 cană picături,adăugând mai mult ulei dacă este necesar pentru a măsura 1 cană.Ștergeți oala curată; întoarceți picăturile în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Încălziți picăturile la foc mediu.
8
Făină de whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Bateți constant până când este rouxculoarea ciocolatei cu lapte, 15-20 de minute.Reduceți căldura la minim; adăugați ceapă. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10minute. Se amestecă părțile albe și verde palde scallions și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
Ceapa Verde
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se amestecă încet în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Adăugați frunze de dafin,cimbru și pui și cârnați rezervați.Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și căutați ușor, degresând grăsimea de pe suprafață și amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pui întreg
Cârnați
Cimbru
12
Se amestecă 1 cană okra, Worcestershire și hotsauce. Se fierbe până când puiul este foarte fragedși aromele se amestecă, aproximativ 45 de minute. Stirin rămase 1 cană okra; se fierbe până când okra iscrisp-licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos Fierbinte
Pui întreg
Bame
13
Scoateți dincăldură. Condimentează după gust cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
14
Se lasă să se răcească ușor;se răcește descoperit până la rece. Acoperă și păstreazăchilled. Reîncălziți ușor înainte de a continua.
15
Se adaugă 1 linguriță de pulbere de tip fil.
16
Serviți gumbo peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumbo
Orez
17
Garnisiți cupărți verde-închis de scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
18
Se presară cupulbere mai mult filimormal, dacă se dorește.
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Don Olegario Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.