Gumbo de pui și creveți

Gumbo de pui și creveți
Rețeta Gumbo de pui și creveți este gata în aproximativ 3 ore și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 45 de porții cu 97 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de arahide, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Gumbo de creveți și pui, Gumbo de pui, cârnați și creveți, și Gumbo de pui, creveți și Andouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand des, 7 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți cârnații; se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez din oțel inoxidabil la foc mediu; bateți treptat făina și gătiți, amestecând constant, 18 până la 20 de minute sau până când făina are culoarea caramelului. (Nu ardeți amestecul.) Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este de culoarea ciocolatei cu lapte și textura este netedă (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Creșteți căldura la mediu. Se amestecă ceapa, următoarele 4 ingrediente și, dacă se dorește, ardeiul roșu măcinat. Gatiti, amestecand constant, 3 minute. Se amestecă treptat bulionul de pui; adăugați pui și cârnați. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră și 30 de minute până la 1 oră și 40 de minute sau până când puiul este gata. Tăiați puiul în bucăți mari folosind 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se amestecă creveții; gatiti 5 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Așezați cartofii prăjiți în boluri de servire. Puneți gumbo peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
GumboGumbo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Serviți imediat cu toppingurile dorite.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca D ' Alfonso-Curran Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții45
Scor De Sănătate4
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista