Gumbo de crustacee și Andouille cu creveți, scoici, scoici și stridii cu okra crocantă
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare Cajun. Încercați să faceți acasă crustacee și Andouille Gumbo cu creveți, scoici, scoici și stridii cu Okran crocant. Această rețetă servește 6 și costă 4,11 USD pe porție. Acest fel principal are 1014 calorii, 34G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, coji și cozi de creveți, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Gumbo de creveți și Andouille cu Okra, Creveți, Andouille și Okra Gumbo, și Cârnați Andouille și Gumbo de pui cu Okra prăjită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți o tigaie medie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați andouille și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
3
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Nu se scurge. În aceeași tigaie, gătiți țelina, morcovii, ceapa, ardeiul gras și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Topiți untul la foc mediu într-un cuptor olandez mare. Adăugați treptat făina, amestecând ocazional. Gatiti amestecul (roux) pana devine o culoare caramel deschis, aproximativ 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați amestecul de ceapă și gătiți timp de aproximativ 3 minute, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Bateți aproximativ 6 căni din stoc în amestecul de roux. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic, adăugați cârnații andouille și continuați să fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, adăugați mai mult stoc dacă amestecul este prea gros. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare de sote, la foc mare până aproape de fumat. Condimentați scoicile cu sare și piper și căutați scoicile, pe o parte, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și puneți deoparte pe o farfurie.
3
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se încălzește la mediu-mare până aproape de fumat. Condimentați creveții cu sare și piper și gătiți până la roz, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Scoateți și puneți deoparte cu scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Adăugați scoici, creveți, stridii și crab în sos și continuați să gătiți până când stridiile sunt pline și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Crabi
1
Încălziți 2 inci de ulei de canola într-o tigaie de sote cu fețe înalte, la foc mediu, până când începe să strălucească. Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați făina de porumb într-un vas de copt puțin adânc și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Condimentați okra cu sare și piper și aruncați făina de porumb. Prăjiți okra, în loturi, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bame
4
Scoateți cu o lingură pliată pe foaia de copt și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
5
Împărțiți fructele de mare în 4 boluri puțin adânci, puneți o parte din sos și cârnați și adăugați mierea și garnisiți cu okra prăjită și pătrunjel tocat și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
6
Într-o cratiță mare la foc mare, încălziți uleiul până când amajoritatea fumatului și sotati cojile și cozile de creveți, ceapa, morcovul și țelina timp de 5 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați apa, vinul, roșia și frunza de dafin. Reduceți la mediu, acoperiți parțial și fierbeți 40 de minute.
Sauvignon Blanc, rossimbroulvine și Albarino sunt alegerile mele de top pentru Gumbo. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Miguel Torres las Mulas Sauvignon Blanc Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Galben pal cu arome care amintesc de fructele tropicale coapte cu note de citrice. Palat mătăsos, cu o structură acidă bună și un postgust lung. Asociați cu pește la cuptor sau la grătar sau preparate din pește cu sosuri delicate.