Gumbo de creveți și stridii cu Okra

Gumbo de creveți și stridii cu Okra
Creveți și stridii Gumbo cu Okra ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 657 calorii, 61G de proteine, și 22g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, sare de mare, stridii shucked și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Creveți și Gumbo Okra, Gumbo De Creveți Okra, și Creveți și Gumbo Okra.

Instrucțiuni

1
Pentru a face stocul de creveți: curățați creveții și aruncați capetele și cojile într-o oală mare; refrigerați creveții decojiți până când sunt gata de gătit în gumbo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
GumboGumbo
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați crabul, ceapa, frunzele de dafin, cimbru, cayenne, Old Bay și lămâile în oală. Acoperiți cu 2 1/2 litri de apă rece. Lăsați lichidul să fiarbă încet, apoi reduceți căldura. Se fierbe ușor timp de 45 de minute, neacoperit, degresând orice spumă care se ridică în vârf. Strecurați stocul într-un recipient rezistent la căldură sau într-un alt vas pentru a îndepărta solidele groase; în acest moment ar trebui să aveți aproximativ 2 litri de bulion aromat de utilizat în gumbo. Se răcește până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
GumboGumbo
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Pentru a face gumbo, trebuie să începeți cu o bază roux: topiți untul la foc mediu-mic într-un cuptor olandez sau într-un alt vas mare și greu. La fel cum spuma dispare, adăugați făina, amestecând constant cu o lingură de lemn sau bateți pentru a preveni bulgări - se poate bloca ca glazura tortului, dar continuați să amestecați prin ea. Gatiti rouxul pana cand are culoarea unei nuci si miroase la fel de nuci, acest lucru ar trebui sa dureze aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras, usturoiul și okra (dacă nu are okra, nu este gumbo!); condimentează cu sare, cayenne și Old Bay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
GumboGumbo
BameBame
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă roșiile, frunzele de dafin și cimbrul. Gatiti 10 minute, amestecand din cand in cand, pana cand legumele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Se toarnă stocul de creveți răcit și se amestecă pentru a se combina. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura. Se fierbe timp de 45 de minute, amestecând ocazional, până când gumbo-ul este întunecat și gros. Aruncați creveții și stridiile, gătiți încă 15 minute; reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
GumboGumbo
7
Pentru a servi: puneți gumbo-ul în boluri puțin adânci și îngrămădiți niște orez în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
8
Presărați pătrunjelul și ceapa verde deasupra. Treceți pâinea franceză și sosul fierbinte la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate41
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista