Rețeta Gumbo de cârnați de pui Okra este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Acest fel principal are 606 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, apă, okra și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați Andouille și Gumbo de pui cu Okra prăjită, Gumbo de pui și Okra, și Gumbo de pui și Okra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sarea, piperul negru, condimentul Cajun și pudra de usturoi, cu făina într-o pungă de tip fermoar de 1 galon.Spălați părțile de pui și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Coji De Cannelloni
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se presară cu mai mult condiment Cajun și se lasă să stea 30 de minute la temperatura camerei.(Dacă nu aveți grăsime de slănină la îndemână, folosiți acest timp pentru a reda grăsimea din 1/2 kilogram de slănină.).într-o oală mare de stoc, aproximativ 12 litri, încălziți uleiul de măsline și grăsimea de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți puiul în pungă cu făina condimentată și agitați pentru a acoperi. Aruncați puiul în tigaie și rumeniți-l până când exteriorul este auriu. Faceți-o în două loturi, dacă este necesar. Rezervați amestecul de făină rămas în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți puiul și adăugați amestecul de făină din pungă în ulei. La foc mic, amestecați bine rouxul. Lăsați-l să fiarbă timp de 30-45 de minute, amestecând bine la fiecare 5-6 minute sau mai puțin. Nu-i permiteți să ardă. Este mai bine să mențineți căldura mai mică, să amestecați mai des și să luați timpul maxim, apoi să riscați să ardeți roux-ul, ceea ce îl va face amar. Rezultatul final ar trebui să fie o pastă netedă de culoarea mahonului, cu câteva nuanțe mai închise decât untul de arahide.În timp ce se rumenesc, tocați ardeii grași, ceapa și țelina. Se toacă usturoiul. Feliați fiecare verigă de cârnați pe jumătate pe lungime, apoi așezați plat pe tablă și feliați în felii de 3/8".Când rouxul a devenit neted și bogat, adăugați ardeii, ceapa, usturoiul,țelina și cârnații. Se amestecă până când legumele sunt ofilite și ceapa este translucidă. Anunț frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Carne Măcinată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați o cutie de roșii și lichidul lor și amestecați bine. Continuați să adăugați a doua cutie de roșii, bulionul și apa încet, amestecând bine între fiecare adăugare pentru a preveni cocoloașele. Aduceți la fierbere. Întoarceți puiul în oală și lăsați să fiarbă până când puiul cade de pe os, aproximativ 40 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte să se răcească, astfel încât carnea să poată fi scoasă din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați okra feliată, cimbru și orez. Se lasă să se gătească la foc mic timp de 40 de minute sau până când orezul este gata.Reglați condimentele cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
Bame
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.