Gumbo cu crustacee și Andouille cu creveți, scoici, scoici și stridii cu okra crocantă

Gumbo cu crustacee și Andouille cu creveți, scoici, scoici și stridii cu okra crocantă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete creole, așa că încearcă Gumbo cu crustacee și Andouille cu creveți, scoici, scoici și stridii cu okran crocant. Această rețetă are 6 porții. Pentru 4,11 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1014 calorii , 34 g de proteine și 53 g de grăsimi per porție. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Dacă ai la îndemână cârnați andouille, roșii, ardei gras și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 59% , ceea ce este bine. Gumbo cu fructe de mare Cajun și cârnați Andouille , tocăniță de cartofi cu cârnați Andouille și orez cu fasole roșie New Orleans cu cârnați Andouille sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
1
Încălziți o tigaie medie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați andouille-ul și gătiți-l până se rumenește pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
3
Scoateți pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie. Nu scurgeți. În aceeași tigaie, gătiți țelina, morcovii, ceapa, ardeiul gras și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Topiți untul la foc mediu într-o oală olandeză mare. Adăugați treptat făina, amestecând ocazional. Gătiți amestecul (roux) până când capătă o culoare caramel deschis, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Adăugați amestecul de ceapă și gătiți timp de aproximativ 3 minute, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
6
Aduceți supa la fierbere într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Încorporați aproximativ 6 căni de supă în amestecul de roux cu un tel. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minimum, adăugați cârnații andouille și continuați să fierbeți la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, adăugați mai multă supă dacă amestecul este prea gros. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, la foc mare, până când aproape începe să fumege. Condimentați scoicile cu sare și piper și prăjiți-le, pe o parte, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și puneți deoparte pe o farfurie.
3
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți la foc mediu-mare până când aproape începe să fumege. Condimentați creveții cu sare și piper și gătiți-i până când devin roz, aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Scoateți și puneți deoparte împreună cu scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Adăugați scoicile, creveții, stridiile și crabul în sos și continuați să gătiți până când stridiile sunt cărnoase și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
CrabiCrabi
1
Încălziți 5 cm de ulei de canola într-o tigaie cu pereți înalți la foc mediu, până când începe să strălucească. Acoperiți o tavă de copt cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți mălaiul într-o tavă de copt puțin adâncă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Condimentați okra cu sare și piper și amestecați-o cu făină de porumb. Prăjiți okra, în tranșe, până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
BameBame
4
Scoateți cu o lingură cu crepitatoare pe tava de copt și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Împărțiți fructele de mare în 4 boluri puțin adânci, turnați puțin din sos și cârnați, adăugați mierea și decorați cu okra prăjită, pătrunjel și coriandru tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
PolonicPolonic
6
Într-o cratiță mare, la foc mare, încălziți uleiul până aproape că fumegă și sotați cochiliile și cozile creveților, ceapa, morcovul și țelina timp de 5 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați apa, vinul, roșia și foaia de dafin. Reduceți focul la mediu, acoperiți parțial și fierbeți la foc mic timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Strecurați printr-o tifon sau o strecurătoare fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui

Ingrediente

2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați andouille, tăiați în runde subțiricârnați andouille, tăiați în runde subțiri1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit561 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici6creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola1micimorcov, tocat grosiermorcov, tocat grosier2morcovi, tăiați finmorcovi, tăiați fin2coaste micițelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt11 litru de lapte integral, la temperatura camereitulpină de țelinătulpină de țelină6creveți și cu veneFrunze de coriandru proaspăt tocate, pentru garniturăFrunze de coriandru proaspăt tocate, pentru garnitură631 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făinăfăină3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de crab forfetarecarne de crab forfetare2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.okra, tăiată în felii groase de 1/4 inchokra, tăiată în felii groase de 1/4 inch1lingura. otet de vin rosuCeapă spaniolă, tăiată finCeapă spaniolă, tăiată fin1lingura. otet de vin rosuceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier1ardei gras roșu, tăiat finardei gras roșu, tăiat fin6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat121 dovlecel mic, nedecojit și tocat1 dovlecel mic, nedecojit și tocat3001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.coji și cozi de creveți crudecoji și cozi de creveți crude12maricreveți, decojite, deveined, și cozi pecreveți, decojite, deveined, și cozi pe18stridii shuckedstridii shucked1(vinete)roșii proaspete sau 1/2 cană de roșii de prune conservateroșii proaspete sau 1/2 cană de roșii de prune conservate1stickunt nesăratunt nesărat1Ceapa galbena medie, tocatafelie de pancetta cu grosimea de 2,5 cm, tocată măruntfelie de pancetta cu grosimea de 2,5 cm, tocată mărunt2401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)2391 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină de porumb galbenăfăină de porumb galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
BucătăriicreolCajun
Revista