Gumbo cu crustacee și Andouille cu creveți, scoici, scoici și stridii cu okra crocantă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete creole, așa că încearcă Gumbo cu crustacee și Andouille cu creveți, scoici, scoici și stridii cu okran crocant. Această rețetă are 6 porții. Pentru 4,11 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1014 calorii , 34 g de proteine și 53 g de grăsimi per porție. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Dacă ai la îndemână cârnați andouille, roșii, ardei gras și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 59% , ceea ce este bine. Gumbo cu fructe de mare Cajun și cârnați Andouille , tocăniță de cartofi cu cârnați Andouille și orez cu fasole roșie New Orleans cu cârnați Andouille sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
1
Încălziți o tigaie medie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați andouille-ul și gătiți-l până se rumenește pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
3
Scoateți pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie. Nu scurgeți. În aceeași tigaie, gătiți țelina, morcovii, ceapa, ardeiul gras și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Topiți untul la foc mediu într-o oală olandeză mare. Adăugați treptat făina, amestecând ocazional. Gătiți amestecul (roux) până când capătă o culoare caramel deschis, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
5
Adăugați amestecul de ceapă și gătiți timp de aproximativ 3 minute, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
6
Aduceți supa la fierbere într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Încorporați aproximativ 6 căni de supă în amestecul de roux cu un tel. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minimum, adăugați cârnații andouille și continuați să fierbeți la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, adăugați mai multă supă dacă amestecul este prea gros. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, la foc mare, până când aproape începe să fumege. Condimentați scoicile cu sare și piper și prăjiți-le, pe o parte, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Fulgi De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și puneți deoparte pe o farfurie.
3
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți la foc mediu-mare până când aproape începe să fumege. Condimentați creveții cu sare și piper și gătiți-i până când devin roz, aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Scoateți și puneți deoparte împreună cu scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Adăugați scoicile, creveții, stridiile și crabul în sos și continuați să gătiți până când stridiile sunt cărnoase și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Crabi
1
Încălziți 5 cm de ulei de canola într-o tigaie cu pereți înalți la foc mediu, până când începe să strălucească. Acoperiți o tavă de copt cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți mălaiul într-o tavă de copt puțin adâncă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Condimentați okra cu sare și piper și amestecați-o cu făină de porumb. Prăjiți okra, în tranșe, până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bame
4
Scoateți cu o lingură cu crepitatoare pe tava de copt și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
5
Împărțiți fructele de mare în 4 boluri puțin adânci, turnați puțin din sos și cârnați, adăugați mierea și decorați cu okra prăjită, pătrunjel și coriandru tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
Polonic
6
Într-o cratiță mare, la foc mare, încălziți uleiul până aproape că fumegă și sotați cochiliile și cozile creveților, ceapa, morcovul și țelina timp de 5 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Fulgi De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați apa, vinul, roșia și foaia de dafin. Reduceți focul la mediu, acoperiți parțial și fierbeți la foc mic timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Strecurați printr-o tifon sau o strecurătoare fină.