Gulere rapide și delicioase

Gulere rapide și delicioase
Collards rapide și delicioase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 29 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână verdeață, usturoi, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Rapid și delicios arahide fragil, Paste Și Sos Rapid Delicioase, și Carne de vită rapidă Pho-delicioasă. revista.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile Verzilor, îndepărtând orice parte a tulpinii centrale care pare dură. Stivați 2 sau 3 frunze una peste alta, înfășurați-le astfel încât să formeze un tub lung și tăiați-le în șuvițe subțiri: repetați cu toate gulerele. Pulverizați ușor fundul oalei sub presiune cu ulei de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați ceapa și 2 linguri de apă și gătiți, amestecând, până când apa se evaporă. Continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți încă 1 minut. Se amestecă verdeața, se adaugă 1 cană de apă și se sigilează aragazul. Aduceți la presiune ridicată și apoi reduceți căldura pentru a menține aragazul la presiune ridicată timp de 3 minute. (Dacă utilizați gulere mici, pentru bebeluși, gătiți la presiune ridicată doar 1 minut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Collard GreensCollard Greens
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți-l de pe foc și utilizați o metodă de eliberare rapidă pentru a reduce presiunea. Verificați gulerele pentru sensibilitate; dacă sunt încă dure, puneți-le la loc pe foc, dar nu sigilați aragazul. Gatiti pana se inmoaie. Sare, dacă doriți, și serviți (folosind o lingură cu fante) cu fulgi suplimentari de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Collard GreensCollard Greens
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista