Gulaș Mexican

Gulaș Mexican
Gulașul Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 676 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime per portie. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de brânză procesată, ceapă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gulaș, Cel Mai Bun Gulaș Vreodată, și Gulaș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute. Rupeți carnea în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați macaroanele în carnea de vită și ceapă și puneți-le la foc mediu-mic; amestecați brânza procesată până se topește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați salsa, fasolea pinto și porumbul în amestec; amestecați și încălziți până când amestecul bule Ușor, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista