Gulaș mare: Paprikash de curcan măcinat și macaroane
Rețeta gulaș uimitor: Paprikash de curcan măcinat și macaroane este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 434 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mărar, pătrunjel cu frunze plate, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Paprikash de curcan și macaroane, Gulaș De Vită Măcinat, și Gulaș American De Bază Din Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste. Când vine vorba de fierbere, adăugați paste și sare pentru a condimenta apa de gătit. Gatiti pastele 6 minute la al dente.
În timp ce apa fierbe și gătește pastele, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin, apoi unt, apoi carne măcinată. Rupeți carnea și sfărâmați, 2 până la 3 minute.
Adăugați usturoi, ceapă, ardei grași roșii și condimente în Curcan. Gatiti 5 sau 6 minute apoi adaugati supa de pui si smantana in tigaie. Aduceți la un balon și reduceți căldura la minim.
Adăugați pastele fierte și amestecați.
Lasă pastele să absoarbă puțin sos, cam un minut. Reglați condimentele și serviți.
Încingeți vasul pregătit cu pătrunjel tocat și mărar.