Gulaș Maghiar
Rețeta gulaș maghiar ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 398 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de bulion de vită, fără grăsimi, boia domestică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/8 inch.
Puneți o tigaie antiaderentă de 12 până la 13 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați carne de vită și amestecați până când carnea se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute.
Se toarnă într-un castron.
Adăugați ciupercile în tigaie și amestecați des până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Adăugați la carne de vită.
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați ardeiul în ceapă.
Între timp, gătiți tăiței în aproximativ 3 litri de apă clocotită până când abia se înmoaie să muște, 4 până la 5 minute.
Scurgeți și așezați pe un platou mare; Păstrați cald.
Se amestecă bulionul și amidonul de porumb; se adaugă la amestecul de ceapă și se amestecă doar până când amestecul fierbe, aproximativ 2 minute.
Întoarceți carnea de vită și ciupercile în tigaie și amestecați până la fierbinte, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați smântână și amestecați până când este fierbinte, aproximativ 1 minut.
Puneți amestecul de carne peste tăiței fierbinți.
Se presară pătrunjel tocat și se condimentează după gust cu sare și piper.