Gulaș Maghiar

Gulaș Maghiar
Rețeta gulaș maghiar ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 398 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de bulion de vită, fără grăsimi, boia domestică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
3
Puneți o tigaie antiaderentă de 12 până la 13 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați carne de vită și amestecați până când carnea se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ciupercile în tigaie și amestecați des până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați la carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați ardeiul în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Între timp, gătiți tăiței în aproximativ 3 litri de apă clocotită până când abia se înmoaie să muște, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
9
Scurgeți și așezați pe un platou mare; Păstrați cald.
10
Se amestecă bulionul și amidonul de porumb; se adaugă la amestecul de ceapă și se amestecă doar până când amestecul fierbe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
CeapăCeapă
11
Întoarceți carnea de vită și ciupercile în tigaie și amestecați până la fierbinte, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați smântână și amestecați până când este fierbinte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
13
Puneți amestecul de carne peste tăiței fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
CarneCarne
14
Se presară pătrunjel tocat și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista