Gulaș de vițel cu boia, chimen și capere prăjite

Gulaș de vițel cu boia, chimen și capere prăjite
Nevoie de o curs principal fără gluten? Gulașul de vițel cu boia, chimen și capere prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 591 calorii, 48G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de umăr De Vițel, semințe de chimen, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Gulaș prăjit de roșii-carne de vită cu chimen, Gulaș de vițel cu varză murată, și Morcovi cu Paprikan și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este caramelizată, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Amestecați usturoiul, boiaua și semințele de caras în ceapă și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați bulionul de vin și vițel și dați la fiert. Condimentați umărul de vițel cu sare și piper, adăugați-l în caserolă și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Stoc De VițelStoc De Vițel
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Transferați vițelul într-un platou, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Transferați sosul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați sucul de lămâie, 1/4 cană de crme frache și 1 linguriță de capere și piure până se omogenizează. Întoarceți sosul în caserolă și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea în sos și gătiți până se încălzește. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați restul de 1/2 cană de capere și prăjiți la foc mare, amestecând ocazional, până când sunt crocante și rumenite, 3 până la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați caperele pe prosoape de hârtie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Puneți tocanita în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se ornează cu ardeii prăjiți, caperele prăjite și o păpușă de crme frache și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista