Gulașul de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 382 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână semințe de caras, făină, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Gulaș De Vită, Gulaș De Vită, și Gulaș De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o oală mare grea la foc mediu și adăugați slănina. Se prăjesc aproximativ 5 minute până sunt crocante și se îndepărtează pe un prosop de hârtie și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați carnea de vită în grăsimea de slănină fierbinte și rumeniți-o uniform pe toate părțile, întorcându-se cu clești; condimentează generos cu sare și piper. În timp ce carnea de vită arde, presărați făina uniform în oală și continuați să amestecați pentru a dizolva orice aglomerație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați puțin ulei dacă este necesar pentru a împiedica carnea să se lipească de fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Aruncați ceapa, usturoiul, ardeii prăjiți, ardeiul și chimenul; gătiți și amestecați timp de 2 minute până când sunt parfumate. Se amestecă oțetul, roșiile și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se coboară la foc mic și se gătește timp de 1 oră, acoperit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Semințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați cartofii. Zdrobiți slănina rezervată în tocană și continuați să fierbeți timp de 30 de minute, parțial acoperite, până când cartofii sunt fragede. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna în gulaș chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe