Gulaș De Porc

Gulaș De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați gulașul de porc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 351 calorii, 42G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,65 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gulaș De Porc Maghiar, Gulaș de porc în oală, și Gulaș De Porc Rapid.

Instrucțiuni

1
Puneți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
3
Scurgere;deoparte.
4
Gatiti slanina in tigaie la foc mediu pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa, morcovul și păstârnacul în tigaie; sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați suc de roșii și următoarele 7 ingrediente (suc de roșii prin bere). Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați varză și cartof; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista